Juice- og udrensningskursus

Rens din krop – og fyld dit sind!

Formålet med kurset er ikke blot at give vores kursister en livgivende udrensning, men også at give deltagerne værktøjer til at kunne fortsætte i velvære og balance. Udrensnings- og fastekurset er en effektiv metode til at rette op på de uheldige dårligdomme en stresset livsstil med sparsom tid til egenomsorg og næring medfører. Da de fleste mennesker mangler mange af kroppens vitale næringsstoffer, arbejder vi med fødevarer, der ikke belaster kroppen, men som i stedet tilfører et væld af livgivende næringsstoffer.

Grundlæggende går kurset ud på at tilføre kroppen alle de næringsstoffer den behøver og mangler, samtidig med at mængden af affaldsstoffer minimeres, så kroppen effektivt kan udskille de affaldsstoffer, der allerede er i systemet.

Hvordan forløber et BodyRestart juice- og udrensningskursus?

Der nedtrappes i 10 dage, hvor du ikke må indtage en lang række fødevarer. Herefter fastes der i fire dage, hvor den første dag tilbringes hjemme. De næste tre dage foregår i et intens massageforløb, hvor alle meridianer med tilhørende muskler og organer arbejdes igennem. Massagen er kombineret med ”gymnastik” og visualisering. Efter endt faste optrappes i 10 dage. Dette er blandt andet vigtigt for kroppens stofskifte.

Massagen foregår indbyrdes under vejledning af en terapeut. Metoderne bakkes op af moderne videnskabelig forskning men er baserede på ældgammel praksis.

For at udrenset affald ikke skal ophobe sig i tarmene, anbefales det at tage et lavement under fasteforløbet morgen og aften. Det tages hjemme. Alt efter hvor belastet organerne er, kan der købes produkter til at udrense organer før, under og efter fasten.

Produkterne er urteudtræk, der går specifikt ind på de enkelte organer og styrker og udrenser.

Hvad: BodyRestart juice- og udrensningskursus – Rens din krop – og fyld dit sind!

Hvor: BodyRestart, Tordenskjoldsgade 21 1th, 1055 København K.

Deltagerforudsætninger: Kurset henvender sig til erfarne såvel som begyndere.

Kursusleder: Jannich Schaking Hansen Tlf.: 2993 8099

Tidspunkt: Afholdes i ugerne 17 og 43 – fredag, lørdag og søndag.

Forbehold: Du bør ikke følge dette forløb hvis du er gravid, ammende, eller ved at komme dig efter alvorlig sygdom. Tager du lægeordineret medicin skal du oplyse dette til behandlerne, som kan vurdere, om du bør deltage.

Pris: kr. 4.500,-
Inkluderet: Grønsagsjuicer, forskellig udrensende te og leje af lokale, men ikke eventuelle ekstraomkostninger til naturmedicin og lavement.

Betaling: Halvdelen – kr. 2.250,- betales ved tilmelding. Restbeløbet skal være indbetalt senest 3 uger før kursusstart. Forudbetaling til Nordea reg.nr.: 3409 konto nr.: 0012269994

Afbestilling: Afbestilling skal ske senest 3 uger før. I modsat fald mistes hele forudbetalingen.

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.