Jannich S. Hansen

Tlf. 2993 8099jannich@bodyrestart.dkBook en tid
Pris: 950 kr. pr. session – Pris, studerende og børn (op til 14år): 850 kr. pr. session
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Udgangspunktet for mit arbejde ligger i koblingen af:

  • arbejdet med muskler, nervesystemet, hormoner samt bevægelsesapparatet.
  • arbejdet med negativt indlærte adfærdsmønstre både fysiske og mentale.

Min behandling går derfor ud over den almindelige kropsterapi og forener krop, sind og ånd i behandlingen af det hele menneske.
Min behandling er velegnet for den almene brede befolkning (alle mellem 3 måneder og 90 år). Jeg behandler inden for en lang række områder, der kan læses herunder.

Herudover har jeg også taget initiativ til BodyRestart udrensningskurser. Disse kurser afholdes 2-3 gange årligt – læs mere her.

Kvalifikationer og erfaringer

Jeg er kropsterapeut, uddannet i Body-sds og underviser ugentligt i BodyRestarts træningsform.

Jeg har mere end 40 års erfaring fra sportens verden og har undervist siden 1977. Jeg startede med at behandle i 1996 og har 20 års erfaring med kropsbehandling til almindelige mennesker, hvis liv er gået lidt skævt fysisk såvel som mentalt.

Behandlingsområder

Ryglidelser • Diverse nakkespændinger såsom øm i nakken, hold i nakken, hovedpiner, synsforstyrrelser • Piskesmæld såvel nye skader som gamle • Knæproblemer, der ikke er af operationel karaktèr: Smerter, frigørelse af menisk • Frigørelse af bevægeapparatet • Frigørelse af muskel-, sene- og nervesystemet. • Afbalancering af hormonsystemet • Afbalancering af fordøjelsesystemet • Lettere lungelidelser • Kostvejledning • Smertebehandling der er psykologisk relateret • Mental Coaching • Hjælp til at forstå naturlig adfærd.

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Jeanet sinding bentzen

Jeg har i årevis haft problemer med ryggen og har gået i lange forløb hos fysioterapeuter, dybde massører, kiropraktorer og akupunktører, spædet op med rygtræningshold. Noget af det hjalp en smule på den korte bane, men intet af det fik lavet om på det faktum, at jeg ofte døjede med hold i ryggen og var mere og mere hæmmet af mine rygproblemer. For 8 år siden stiftede jeg bekendtskab med Jannich og hans bodyrestart klinik. Siden da har jeg ikke haft hold i ryggen, og idag er jeg stort set ikke hæmmet af min ryg mere. Jannich har et dybdegående kendskab til de forskellige kropsdeles påvirkning af hinanden. Dermed formår han at løse op for de mest hårdføre spændinger. I starten gik jeg kun til massage-delen, men det satte for alvor skub i processen mod en problemfri krop da jeg startede på hans træningshold for 5 år siden. Træningen indebærer styrke- og bevidsthedstræning for hele kroppen, hvilket mærkbart har forhindret en del spændinger i at opstå. Jeg har også deltaget på Jannichs fastekursus, hvor jeg fik løst endnu mere op for spændinger i både krop og sind. Min mor og mand har også haft stor glæde af bodyrestart kliniken. Jeg vil fortsat anbefale Jannich og hans kollegaer til alle med spændinger i kroppen. Det er den bedste investering, man kan give sig selv.

Jeanet sinding bentzen
38 år
Lektor ved københavns universitet

Jane Sommerfeldt, psykoterapeut, MPF

Jeg har gået til behandlinger både for arbejdsrelateret stress og for fysiske skavanker, aktuelle såvel som gamle. Sammen med Jannich har jeg opnået gode resultater på det mentale og det fysiske plan.

Jeg har kombineret behandlingerne med træning – Body Restart – hvilket har betydet, at jeg også selv har haft stor indflydelse på at forbedre mit helbred. Man kommer hele kroppen igennem og jeg er altid gået glad og veltilpas hjem fra træning.
Under hele mit forløb hos Jannich har jeg været fuldstændig tryg ved hans behandlingsmetode. Jeg føler mig altid mødt og forstået, og synes han har en fin evne til at komme med den rigtige bemærkning, på det rigtige tidspunkt.

Via mit fag som psykoterapeut ved jeg, at man kan komme langt med samtaleterapi, men kroppen husker også gamle ting. Så ved at kombinere behandlinger og træning hos Jannich, har jeg fået løst op for både gamle og nye spændinger.

Jane Sommerfeldt, psykoterapeut, MPF

Dorte Frellsen

At gå til behandling hos BodyRestart er for mig en investering i helbred og velbefindende. Jeg oplever det både fysisk og mentalt. Fysisk giver behandlingen mig lettelser i form af, at smerter i kroppen kan forsvinde efter en behandling. Foruden bevægelighed i muskler og led bringes i balance. Mentalt oplever jeg, at de råd og den vejledning på fysisk aktivitet, jeg får ved behandlingen, giver mig mulighed for selv at arbejde i hverdagen med at vedligeholde det udbytte, som behandlingen har resulteret i. Udbyttet af investeringen er op til mig selv, fordi jeg selv er ansvarlig for, i hvilket tempo og omfang, de angivne anvisninger bliver implementeret i hverdagen. Værdien af at kunne trække på den faglige viden og den kompetence, BodyRestart har og deler ud af ved behandlingen, er for mig af så stor betydning, at jeg kunne ønske samme mulighed for alle, der generes af smerter eller “problemer” i sin hverdag.

Dorte Frellsen, lektor ved UCSJ, Audiologopæd og Master i retorik og formidling

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.