BodyRestart på Mallorca

19-26 MAJ 2019

PRAKTISKE INFORMATIONER

Der er stadig et par pladser ledige så kom med på det kombinerede BodyRestart kropstræning og velvære ferie ophold på den spanske ø Mallorca.

Vi har i lejet en villa beliggende centralt i byen Alaro, på Mallorca.

På det Kombinerede trænings og ferie retreat vil der være to daglige trænings sessioner som afholdes i trænings faciliteter beliggende i selve villaen. 

Der vil også være plads og tid til at holde ferie under opholdet. Vi har lejet hele villaen tilbyder at deltagere på trænings retreatet kan tage deres partner eller en ven med på ferien, også selv om denne ikke skulle ønske at deltage i den daglige BodyRestart træning.

Ønsker man således at dele sit værelse med en ikke kursist vil dette være muligt for en ekstra pris på 2000 kr som dækker opholdet og den inkluderede morgenmad på stedet.

ALARO VILLAEN I BILLEDER

BODYRESTART TRÆNING

Der er træning to gange dagligt i fem dage fra mandag til om med lørdag i lokalerne i Villaen.

Morgen 9-11:
BodyRestart træning

Eftermiddag 17-19:
BodyRestart afspænding

Torsdag er hviledag.

Alt træningsudstyr vi får brug for forefindes i Villaen, medbring evt. egen yoga måtte.

I BodyRestart træningen arbejder vi med at udvikle evnen til at bruge hele det menneskelige apparat som samlet enhed.

En tilstand, hvor bevidstheden samarbejder med nervesystemet, der igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen. Første træningslektion indeholder øvelser, der grundigt gennemgår muskler og led, i sammenspil med kroppen og åndedrættet.

Alle øvelser fremmer og styrker kroppens bevægeapparat og skal samtidig betragtes som opvarmning til BodyRestart smidigheds, massageøvelser og tryk akupressur.

Under forløbet indgår også åndedrætsøvelser, kropskoordination og fokusering.

Anden træningslektion indeholder udelukkende afspændingsøvelser.

Læs mere om BodyRestart trænings formen her

REJSEN

Hver kursist er selv ansvarlig for transporten fra Danmark til Alaro Retreat House.

Der afgår direkte fly fra Købehavn og Århus til Palma.

Vi anbefaler vores kursister at leje en bil så I også under opholdet kan komme rundt og opleve øen.

VILLAEN OG BYEN

Alaro ligger i den nordvestlige del af øen Mallorca, ca. 30 minutters kørsel fra Palma lufthavn og ved foden af ​​bjergkæden Tramuntana som er perfekt til vandreture, cykling eller andre udendørs sportsgrene.

Alaro Retreat House ligger kun et minuts gang fra landsbyens hovedtorv/plaza med adskillige barer, restauranter og bager, samt et travlt ugentligt marked hver lørdag morgen.

Villaen har en have med en dejlig udendørs swimmingpool og et chillout område til solbadning. Et stort køkken er til rådighed. Der kan evt. arrangeres catering til frokost/aftensmad hvis flere deltagere er interesserede.

Vil du kan læse mere om byen og villaen kan du finde information på stedets hjemmeside her

TILMELDING OG PRIS

Prisen for kurset er 6.700 kr. og inkluderer 10 træningssessioner af to timers varighed, ophold i dobbeltværelse og morgenmad.

Vil du dele dit værelse med et familiemedlem, ven eller kæreste der ikke er kursist, pålægges der et ekstra beløb på 2.000 kr. for ophold og morgenmad.

Der er plads til max. 15 deltagere på træningsturen, og din plads er derfor først endeligt reserveret, når du har indbetalt 3.700 kr. i depositum. Du modtager en mail når der er 8 deltagere på kurset. Restbeløbet på 3.000 kr. skal indbetales senest fredag den 20. marts 2019.

BodyRestart konto i Nordea:
Reg. 3409 
Konto nr. 0012269994

KONTAKT

Jannich S. Hansen
Telefon 29938099 
Mail: jannich@bodyrestart.dk
For yderlige oplysninger og tilmelding til turen.

BETINGELSER

Såfremt du bliver forhindret i at deltage i kurset kan depositum kun refunderes så fremt at der er en anden der vil overtage pladsen og du har afmeldt skriftligt 90 dage før kursets start. Afmeldes kurset mindre end 60 dage før kursusstart skal restbeløbet betales. Såfremt jeg skal involveres i at modtage ny betaling og tilbagebetaling er administrationsgebyret 1.000 kr.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Bliv opdateret på begivenheder fra BodyRestart direkte i din mailbox.