fbpx

Om BodyRestart Kbh

BodyRestart i København er et moderne behandlings- og sundhedshus, der tilbyder professionel alternativ behandling, konsultation og inspirerende sundhedsaktiviteter – i hjertet af København.

BodyRestarts fysiske rammer i Tordenskjoldsgade 21 1th huser et team af alternative behandlere med hvert deres speciale og særlige kompetencer inden for behandling og sundhed.

Hos BodyRestart er alle behandlere specialister

BodyRestart adskiller sig ved at være i stand til at give klienter den bedst mulige og mest effektive behandling – alt efter klientens præferencer og behov.

Alle BodyRestart-behandlere er specialister. Gennem samarbejde findes præcis den individuelle behandlingsform, der er nødvendig for at kunne sikre en målrettet og effektiv behandling af fysiske og mentale dårligdomme og problemstillinger.

BodyRestarts behandlinger er centreret om den enkelte klients sundhed og velvære

BodyRestarts klienter modtager altid den behandling og vejledning, der er nødvendig til at opnå sundhed og velvære.

Vores behandlinger og klientpleje er altid fokuseret på den enkelte klients sundhed og velvære – og det er præcis dette, der er BodyRestarts omdrejningspunkt.

BodyRestart tilbyder ud over behandling også en masse spændende aktiviteter såsom yoga, gymnastik, foredrag og kurser, uddannelse, hvor deltageren har mulighed for at blive inspireret til et sundere liv.

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Menu
BodyRestart