fbpx

MenoCare

Behandling af hedeture ved overgangsalder.

Behandling af hedeture:  

“Kan man behandle overgangsalder?”:

Overgangsalderen kan påvirkes af ubehagelige symptomer såsom fx. hedeture, svedture og heraf afbrudt søvn, humørsvingninger for at nævne de mest almindelige.

 

“Tilfældigheder er naturens måde at forklæde mirakler på” – (citat Ray Stannard Baker) 

Klienternes feedback:

“Mine svedture er forsvundet…”  –

“Jeg sover igen uden at blive vækket af hedeture…” 


>April 2023<
For nogle måneder siden var jeg på et kursus i en ny metode, hvor vi lærte at fjerne traumer i væv og efterfølgende genskabe den neurologiske forbindelse til hjernens sensoriske-motorisk-cortex. 

 

Jeg introducerede metoden for en klient, hvortil hun efterfølgende stiller mig spørgsmålet: “Kan du så også behandle generne ved overgangsalder…?” 

Jeg svarede: “Aner det ikke, jeg har aldrig prøvet, kender du nogen vi kan afprøve det på…?” 

Det gjorde hun og kort tid efter fik jeg sat et forløb i stand med test-klienten. 

Vi skulle ses 1 gang om ugen i 4-6 uger, og så måtte vi se hvad udfaldet var. 

Både klient og jeg selv var overrasket over resultatet, som vi har lavet en lille video-testimonial om, som du kan se herunder. (Der vil løbende komme flere testimonials…) 
Menkort sagt, var vi begge forbløffet over resultatet. Allerede efter andet besøg kunne hun mærke en forskel. Jo tættere vi nåede frem på de 6 gange, jo mere bedre fik hun det og jo mindre var hun i tvivl om hvorvidt det var behandlingen eller tilfældigheder. 

Resultatet var at hun stort set ikke havde nogle hedeture mere efter de 6 uger. Hun oplevede stadig at hun kunne blive varm, men decideret hedeture ville hun ikke kalde det. 

 

 

Testpersoner:

Jeg blev selvfølgelig nød til at afprøve metoden på flere klienter inden jeg kunne drage nogle former for konklusion.
Jeg fandt 4 nye testkvinder i overgangsalder med bl.a. voldsomme hedeture. Alle 4 kvinder havde mærkbar/målbar effekt, nogle efter 2 uger og andre efter 5 uger.

Indtil nu har 16 kvinder været igennem forløbet og mere end 80% af deltagerne har haft en mærkbar effekt indenfor de 6 uger. 

 

Hvad er behandlingen?

 Den korte udgave:

QUANTUM ALIGNMENT TECHNIQUE er udviklet af Dr. Mark Metus (Canadisk kiropraktor) i samarbejde med to russiske fysikere: Dr. Yury Kronn og hans assistent, Dr. Igor Nazarov. Efterfølgende er det videreudviklet af Lawrence Woods (Founder af Neural Reset Therapy)

QAT kan fjerne traumer fra de forskellige vævstyper i kroppen og optimere nervesystemets funktion, til alle vævstyper i kroppen.
Med QAT kan man f.eks. optimere nervesystemet til bugspytkirtlen, eller skjoldbruskkirtlen eller lårmusklen osv. 

 

Den lange udgave:

QAT er i stand til at forbedre kommunikationen i nervesystemet ved at forbinde vævet til den sensoriske-motoriske cortex. Det kan hjælpe med kroniske smerter, hvor hjernen muligvis ikke “ser” det smertefulde område ordentligt længere. QAT fjerner denne “blinde plet”, så nervesystemet fungerer optimalt igen.

Det kan også bruges efter en hjerneblødning, hvor visse muskler ikke kan aktiveres. QAT kan i nogle tilfælde genaktivere den neurologiske refleks fra SMC til musklen.

 

Med QAT har vi en metode til at teste enhver form for traumer i vævet og fjerne det. Du vil blive overrasket over, hvor mange typer af væv (muskler, led, organ, arvæv, etc.) der fungerer dårligt på grund af påvirkningerne fra diverse traumer.

 

QAT kan behandle forskellige væv, herunder led, muskler, ledbånd, nerver, organer og hjernen. Det skaber balance mellem hjernehalvdele, kirtler, led, f.eks. SI-led og kæbeled, samt mellem nerver.

 

Se founder Dr. Mark Metus demonstrere Quantum Alignment Technique. Nederst på siden, er der links til forskellige Youtube videoer: 


Virker behandlingen på alle?: 

Mere end 80% har haft effekt af behandlingen.
Der findes ikke en behandling eller en øvelse eller en pille som virker 100% på alle mennesker. Vi har indtil videre registreret effekt på mere end 80% af vores klienter.


Hvor godt virker det?:

50-95% reduktion af hedeture er det vi har registreret indtil nu.
Reduktion i både styrke, antal og varighed.

Hvor mange behandlinger skal man have?:
Forløbet er 6 uger.  – 1 behandling om ugen.

 

Pris:

MenoCare forløb på 6 behandlinger over 6-8uger: Dkr. 4200.-  (Intropris i en begrænset periode) 

 

For spørgsmål send mail til: mikkel@bodyrestart.dk 

Mobil: 30 11 81 11

 

Dr. Mark Metus forklarer hvordan QAT virker.

Lawrence Woods forklaring om QAT

Menu
BodyRestart