fbpx

Samarbejdspartnere

Bo Freudendahl Hansen

Tlf 30952639bodybo.terapi@gmail.comBook en tid
Pris: 700 kr. pr. session
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Pr. 1. januar 2015 startede Bo Freudendahl Hansen som BodyRestart-terapeut i Sønderborg, og det er med stor glæde, at BodyRestart også kan tilbydes til det sydlige Jylland! Bo har i forvejen en fysiurgisk massageuddannelse og har siden valgt at videreuddanne sig som BodyRestart-terapeut.

Manual terapi betyder behandling med hænderne, og det er muligt både at diagnosticere problemer, mobilisere led, aktivere trigger-punkter, give massage, akupressur (tryk med fingrene), akupunktur (nåle) samt øre-akupunktur (nåle i øret). Med andre ord slipper du for at tage afsted til flere forskellige behandlere, og du sparer dermed både tid og penge.

Ved manuel terapi er der ingen bivirkninger, og behandlingen kan både bruges forebyggende og ved akutte skader. Dertil giver massage eksempelvis også velvære samt fornyet energi.

 

Kvalifikationer og erfaringer

Bo er uddannet MT (Manuel Terapeut) hos Lasota Terapi Akademi i Fredericia. Bo kan behandle inden for massage, idrætsskader, columnaterapi (rygterapi), akupressur, akupunktur og øre-akupunktur – alle eksaminer er lægeeksaminerede.

Bo arbejder både med private og er tilknyttet en række firmaer, hvor medarbejderne får hjælp.

Psykolog Lauge Schøler

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. 

Jeg har terapeutisk praksis hos BodyRestart tæt ved Kongens Nytorv i København, hvor jeg er under videreuddannelse til kropsterapeut.

Mine kompetencer består i en unik forståelse af koblingen mellem krop og psyke i forhold til behandling og almen trivsel og jeg er fascineret af den ligefremme konfronterende og empatiske behandling, man kan opnå i mødet mellem samtaleterapien og kropsterapien.

Se min hjemmeside for nærmere information: www.psykosomatiskterapi.dk

Læge Per Andersen

Alment praktiserende læge Per Andersen er tilknyttet BodyRestart som lægefaglig konsulent.

Per Andersen har siden 1994 arbejdet som praktiserende læge og har i dag lægeklinik i Sundhedshuset på Kamillevej i Kastrup.

I perioden 1996-2000 har Per Andersen været medlem af Københavns Amts praksisudvalg og endvidere arbejdet i 5 år som lægekonsulent i patientklagenævnet.

Per Andersen har også undervist og ageret censor på Københavns Universitet og siden 1999 været kursusleder på kursus om alternativ medicin, der indtil nu har været afholdt med deltagelse af 300 praktiserende læger. Ligeledes er han medforfatter til en lang række lægefaglige publikationer i bl.a. Ugeskrift for Læger.

Marianne Palm

Marianne Palm har DOThouse media group som bl.a. laver magasinet sund-forskning og uddanner biopater og naturopather på Institut for Biologisk Medicin.

Marianne er forfatter til en række bøger bl.a. om behandling af børn, og har været i den komplementære branche siden 1984.

En kvinde med mange år på bagen som gerne deler ud af sine erfaringer, gennem sine magasiner og på hjemmesiden www.sund-forskning.dk.

Lisbeth Holt Lenskjold

Cand. Psych. Aut. *Lisbeth Holt Lenskjold*, specialist og supervisor i Arbejds- og Organisationspsykologi, akkrediteret Executive Business Coach fra Ashridge Business School og bred erfaring og løbende efteruddannelse inden for primært det erhvervspsykologiske område. Er i gang med en 3-årig uddannelse i ISTDP (Intensiv korttids dynamisk psykoterapi) under ledelse af PhD og klinisk psykolog Patricia Coughlin og psykiater David Wulff, USA.

IF Forsikring

IF Forsikring arbejder sammen med BodyRestart. Har du forsikringer hos IF Forsikring, kan du vælge at benytte BodyRestart, hvis du kommer ud for en skade. Det kan eksempelvis være:
  • Smertebehandling
  • Arbejdsrelateret skade
  • Skade fra trafikulykke
  • Erhvervsskade
Eksempler på skader, du kan få behandlet hos BodyRestart gennem IF Forsikring:
  • Rygskader
  • Efterbehandling efter operationer
  • Piskesmæld

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Menu
BodyRestart