fbpx

Kropstræning

”Få løst op for spændinger i kroppen. Træn muskler op til reel styrke og udholdenhed. Ret op på gamle skader. Få frigjort åndedrættet. Få balance mellem de indre organers funktioner og kroppens ydre tilstand. Find balancepunktet i kroppen. Få kredsløbet i gang, forebyg skader og styrk immunforsvaret.”

Bodyrestart træning

"Værdien af at kunne trække på den faglige viden og den kompetence, BodyRestart har og deler ud af ved behandlingen, er for mig af så stor betydning, at jeg kunne ønske samme mulighed for alle, der generes af smerter eller "problemer" i sin hverdag.", Dorte, BodyRestart-klient.

Vi arbejder med at udvikle evnen til, at bruge hele det menneskelige apparat i en samlet enhed. En tilstand, hvor bevidstheden samarbejder med nervesystemet, der igen stimulerer musklerne og blodcirkulationen.

Vi arbejder med åndedrættet, for at bevidstgøre kroppen om dens begrænsning/muligheder og der igennem bliver vi i stand til at arbejde med dem.

Første time starter med en grundig gennemgang af muskler og led, kombineret med centrering og koordinering af krop og åndedræt.

Øvelserne vil blive gentaget igen og igen, herved opnår hver deltager centrering og koordinering af den fysiske krops harmoni. Alle øvelser fremmer og styrker kroppens bevægeapparat og skal samtidig betragtes som opvarmning til træningens sammentrækkende og udvidende øvelser.

Under forløbet indgår også åndedrætsøvelser, koordination, reaktionsøvelser og fokusering. Anden time består af smidigheds- og massageøvelser (tryk akupressur), hvor du vil lære, at påvirke dine begrænsninger ved indføling omkring muskelstræk og
sammentrækning.

Hvis tiden tillader det, slutter vi af med meditation.

Deltagere

Træningen anbefales til personer, med en rimelig motorisk bevægelighed, der gerne vil opnå fysisk styrke og harmoni samtidig og som er indstillet på at træne målrettet for, at forebygge fysiske og psykiske dårligdomme før de bliver alvorlige.

Træningen vil medføre en ægte smidighed og harmoniske krop, som giver kroppens indre organer en bedre evne til at frigøre affaldsstoffer.

"Værdien af at kunne trække på den faglige viden og den kompetence, BodyRestart har og deler ud af ved behandlingen, er for mig af så stor betydning, at jeg kunne ønske samme mulighed for alle, der generes af smerter eller "problemer" i sin hverdag.", Dorte, BodyRestart-klient.

Underviser

1054-541804-12922s

Jannich Schaking Hansen er kropsterapeut, uddannet ved body-sds og underviser i BodyRestart træningsform. Han har mere end 40 års erfaring fra sportens verden og body-sds træning. Jannich har undervist siden 1977.

Træningsdage

Tirsdage: Kl. 09.00 – 10.30
Torsdage: Kl. 17.00 – 18.30

Træningen følger skolernes ferieperioder samt søn- og helligdage, medmindre andet aftales.

Pris

Medlemskab: 600 kr. pr md.
10-turs kort: 1400 kr. gyldigt i 4 måneder.

Der betales forud ved tilmeldingen.

Betaling: Kontant, dankort og MobilePay

Sted

BodyRestart Kbh Aps.
Tordenskjoldsgade 21 1th
1055 København K

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Menu
BodyRestart