fbpx

Adoption Healing Danmark v. Joan Rang Christensen

Tidsbestilling:

Tlf. 2728 9208 eller mail: info.ahdk@gmail.com


Priser pr. 1. september 2021:

Session á ca. 90 min.: 1.100 kr. inkl. moms.

Session á ca. 60 min.: 800 kr. inkl. moms.

NB: 60 min. sessions udbydes kun ONLINE samt til børn under 10 år.

 

Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, betales det fulde beløb.

 

Pt. er afbudspolitiken og rabatordningerne suspenderet pga. corona, og aflysninger uden betaling med kort varsel er tilladt, hvis det er grundet sygdom eller mistanke om smitte.

 

Følg Adoption Healing Danmark på facebook for nyheder, blogindlæg og opdateringer fra klinikken.

Joan Rang Christensen (f. 1976) er krops- og psykoterapeut, videreuddannet på BodyRestart og på Adoption Healing v/ Joe Soll i New York, USA.

Joan arbejder med frigørelse af fysiske såvel som psykiske spændinger i kroppen. Joan arbejder nænsomt i samarbejde med dig og med respekt for dine grænser og ønsker.

Det vestlige menneskes livsstil er præget af en række problematikker, der belaster vores krop og psyke, hvis ikke vi passer på os selv. Kost, bevægelse og følelsesmæssig velbefindende er nogle af de knapper, vi kan justere på, når vores helbred og velbefindende er i ubalance. Men indimellem har vi brug for en hjælpende hånd (eller to) for at komme tilbage på rette spor.

Kroppen husker alt, hvad vi oplevet. Gamle, uforløste oplevelser og traumer kan gemme sig i kroppen og give symptomer som stress, angst, smerter, muskelømhed, fordøjelsesproblemer, infektioner osv. Joan arbejder ud fra holistiske og metamedicinske principper om sammenhæng mellem krop og sjæl med det formål, at du selv bliver i stand til at mærke og rette de adfærdsmønstre, som belaster dig og din krop.

Joan har behandlet mennesker fra mange forskellige verdensdele og samfundslag samt kønsminoriteter. Joan er særlig vidende om de udfordringer og konsekvenser af diskrimination, som minoriteter kan møde i en monokultur.

Joan er specialiseret i terapiformen Adoption Healing og arbejder med adopterede under supervision af den amerikanske psykoterapeut Joe Soll. Joan har behandlet adopterede i alderen 6 – 56 år.

Joan er adopteret fra Sydkorea i 1977.

Udover sit virke som kropsterapeut er hun forfatter og dramatiker.

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så skriv direkte til Joan på info.ahdk@gmail.com

Menu
BodyRestart