Joan Rang Christensen

Tlf 2728 9208joan.rang@gmail.com
Pris: 400 kr. pr. session à 30 min.
750 kr. pr. session à ca. 60 min
1000 kr. pr. session à ca. 90 min.
Studerende, ledige og børn under 10 år: 650 kr. pr. session à ca. 60 min
Afbud: Afbud skal ske senest 24 timer før en session. Ved afbud senere end 24 timer eller ved udeblivelse, faktureres det fulde beløb.

Joan Rang Christensen (f. 1976) er krops- og psykoterapeut, videreuddannet på BodyRestart og på Adoption Healing v/ Joe Soll i New York, USA.

Joan arbejder med frigørelse af fysiske såvel som psykiske spændinger i kroppen. Joan arbejder nænsomt i samarbejde med dig og med respekt for dine grænser og ønsker.

Det vestlige menneskes livsstil er præget af en række problematikker, der belaster vores krop og psyke, hvis ikke vi passer på os selv. Kost, bevægelse og følelsesmæssig velbefindende er nogle af de knapper, vi kan justere på, når vores helbred og velbefindende er i ubalance. Men indimellem har vi brug for en hjælpende hånd (eller to) for at komme tilbage på rette spor.

Kroppen husker alt, hvad vi oplevet. Gamle, uforløste oplevelser og traumer kan gemme sig i kroppen og give symptomer som stress, angst, smerter, muskelømhed, fordøjelsesproblemer, infektioner osv. Joan arbejder ud fra holistiske og metamedicinske principper om sammenhæng mellem krop og sjæl med det formål, at du selv bliver i stand til at mærke og rette de adfærdsmønstre, som belaster dig og din krop.

Joan har behandlet mennesker fra mange forskellige verdensdele og samfundslag samt kønsminoriteter. Joan er særlig vidende om de udfordringer og konsekvenser af diskrimination, som minoriteter kan møde i en monokultur.

Joan er specialiseret i terapiformen Adoption Healing og arbejder med adopterede under supervision af den amerikanske psykoterapeut Joe Soll. Joan har behandlet adopterede i alderen 6 – 56 år.

Joan er adopteret fra Sydkorea i 1977.

Udover sit virke som kropsterapeut er hun forfatter og dramatiker.

Udtalelser fra BodyRestart-kunder:

Forespørgsel

Har du spørgsmål, ønsker eller andet? Så udfyld formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.