MenoCare


“Kan man behandle overgangsalder?”:

“Tilfældigheder er naturens måde at forklæde mirakler på” – (citat Ray Stannard Baker) 

Klienternes feedback: “Mine svedture er forsvundet…”  – “Jeg sover igen uden at blive vækket af hedeture…” 

For nogle måneder siden var jeg på et kursus i en ny metode, hvor vi lærte at fjerne traumer i væv og efterfølgende genskabe den neurologiske forbindelse til hjernens sensoriske-motorisk-cortex. 

Jeg introducerede metoden for en klient, hvortil hun efterfølgende stiller mig spørgsmålet: “Kan du så også behandle generne ved overgangsalder…?” 

Jeg svarede: “Aner det ikke, jeg har aldrig prøvet, kender du nogen vi kan afprøve det på…?” 

Det gjorde hun og kort tid efter fik jeg sat et forløb i stand med test-klienten. 

Vi skulle ses 1 gang om ugen i 4-6 uger, og så måtte vi se hvad udfaldet var. 

Både klient og jeg selv var overrasket over resultatet, som vi har lavet en lille video-testimonial om, som du kan se herunder. (Der vil løbende komme flere testimonials…) 

 

Testpersoner:

Jeg blev selvfølgelig nød til at afprøve metoden på flere klienter inden jeg kunne drage nogle former for konklusion.
Jeg fandt 4 nye testkvinder i overgangsalder med bl.a. voldsomme hedeture. Alle 4 kvinder havde mærkbar/målbar effekt, nogle efter 2 uger og andre efter 5 uger.

Trods den lave mængde data, er det indtilvidere en ret god statistik som tyder på at denne protokol virker.

Hvad er behandlingen?

 

Den korte udgave:

QUANTUM ALIGNMENT TECHNIQUE er udviklet af Dr. Mark Metus (Canadisk kiropraktor) i samarbejde med to russiske videnskabsmænd og efterfølgende videreudviklet af Lawrence Woods (Founder af Neural Reset Therapy)

QAT kan fjerne traumer fra de forskellige vævstyper i kroppen og optimere forbindelsen fra hjernen til alle vævstyper i kroppen.

 

Den lange udgave:

QAT er i stand til at forbedre kommunikationen i nervesystemet ved at forbinde vævet til den sensoriske-motoriske cortex. Det kan hjælpe med kroniske smerter, hvor hjernen muligvis ikke “ser” det smertefulde område ordentligt længere. QAT fjerner denne “blinde plet”, så nervesystemet fungerer optimalt igen. Det kan også bruges efter en hjerneblødning, hvor visse muskler ikke kan aktiveres. QAT kan genaktivere den neurologiske refleks fra SMC til musklen.

QAT kan behandle forskellige væv, herunder led, muskler, ledbånd, nerver, organer og hjernen. Det skaber balance mellem hjernehalvdele, kirtler, led, f.eks. SI-led og kæbeled, samt mellem nerver.

Overgangsalderen kan påvirkes af ubehagelige symptomer såsom fx. hedeture, svedture og heraf afbrudt søvn, humørsvingninger for at nævne de mest almindelige.

Og med den feedback som vi har fået, i forbindelse med at behandle ud fra en bestemt protokol, kunne noget tyde på at symptomerne ved Menopause kan behandles effektivt, smertefrit og uden bivirkninger.

 

80-95% forbedring:

Efter testbehandlinger med flere klienter har tilbagemeldingerne været entydigt positive, og alle kvinder der har været igennem forløbet, har oplevet mærkbare forbedringer efter QAT-behandlingerne.

Pris:

MenoCare forløb på 6 behandlinger over 6-8uger: Dkr. 3800.- (introduktionspris) 

For spørgsmål send mail til: mikkel@bodyrestart.dk 

Mobil: 30 11 81 11

Menu
BodyRestart